header_werken_bij_inspexx(2)
Afbeelding: AIG_PRI_pms2995-b125-768

Inspectie AIG Europe Ltd

AREPA Inspexx heeft een aantal inspectieproducten samengesteld die voldoen aan de eisen die de verzekeraar AIG Europe Limited, Netherlands daar aan stelt. Indien u twijfelt aan de juiste keuze neem dan contact op met uw assurantietussenpersoon, hij kan u eventueel alsnog informeren. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Kies uw inspectie
Via onze Inspexx i -calculator kunt u online eenvoudig en snel de prijs laten berekenen voor de inspectie van uw keuze. Volg het stappenplan en u krijgt van ons direct de prijs voor de inspectie gepresenteerd; u kunt daarna beslissen om de inspectie te laten uitvoeren.

iDeal betalingskorting
Betaalt u de inspectie vooraf via iDeal dan kunt u rekenen op nog eens 3 % extra korting.

Inspectie gericht op risicoreductie

Een regelmatige controle van elektrische installaties – gericht op het opsporen van (potentiële) defecten en uitgevoerd door onafhankelijke deskundigen – kan veel schade voorkomen. Bij zo’n inspectie wordt meteen duidelijk of uw bedrijf of instelling voldoet aan de eisen die de Arbo-wet op dit gebied stelt. Belangrijk, want veel verzekeringsmaatschappijen leggen in hun polisvoorwaarden vast dat de verzekeringnemer moet voldoen aan de eisen gesteld in de Nederlandse wetgeving, dus ook aan de eisen gesteld in de Arbo-wet. De desbetreffende normen worden zelfs expliciet genoemd. AREPA Inspexx is een toonaangevende onderneming op het gebied van elektrische veiligheid. Dé onderneming die u bij inspecties van dienst kan zijn.